Advertisement

Sedat Peker 7 Videosu / Sedat Peker'den gözaltına alınan kardeşi hakkında açıklama ... / Peker'in kayıt yaptığı yeri değiştirdiği de fark edildi.

Sedat Peker 7 Videosu / Sedat Peker'den gözaltına alınan kardeşi hakkında açıklama ... / Peker'in kayıt yaptığı yeri değiştirdiği de fark edildi.. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Sedat peker videolarına tam gaz devam ediyor. + organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Sedat peker 7'nci videoyu yayımladı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz.

Videosunda hürriyet gazetesi baskınıyla ile i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun oğlu ve kardeşiyle ilgili iddialar ortaya atan peker, bu sabah 'hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar' başlıklı 7. Sedat peker 7'nci videoyu yayımladı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı. Sabah erken saatlerde yayınlanan video 2.5 milyon izlenmiş şuana kadar.

Sedat Peker Yeni Bir Video Yayınlandı - Kamu Personeli Alımı
Sedat Peker Yeni Bir Video Yayınlandı - Kamu Personeli Alımı from www.kamupersonelialimi.net
Peker videoda uğur mumcu'nun ölümüyle ilgili olarak da mehmet ağar'ı suçladı. Peker'in kayıt yaptığı yeri değiştirdiği de fark edildi. Peker bu kez bir toplantı odasında yayın yaptı. Video ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Videosunda çekimleri yaptığı mekanı değiştirmesi dikkat çekti. Son videosunu farklı bir mekandan yayınlayan peker 'yoklama'sını yaptıktan sonra, bugün çok çok çok videoları çektiği yeri değiştirdiği görülen sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Almanya'ya gitsem diyecekler can dündar orda, bu da onlarla anlaştı, amerika'ya gitsem fetö'yle anlaştı, ulan zaten i̇srail'e gitsem bak gördün mü onu yahudiler @sedat_peker 7.

Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır.

Video ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Videosunu nerede çektiği belli oldu. Sedat peker'in merakla beklenen 7. Peker'in kayıt yaptığı yeri değiştirdiği de fark edildi. Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı. Bizim tv açıklamada şunu yazdı:sedat peker'i̇n 7. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar isimli yedinci videosunun youtube kanalından yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker youtube'da yayınladığı 7. Sedat peker uyuşturucu trafiğinde ara durak ülke olarak kullanılan ülkenin dominik değil panama olduğunu söyleyerek yaptığı açıklamanın dil sürçmesinden kaynaklandığını söyledi. Kamuoyunda sedat peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan atilla peker'in muğla'nın fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı. 90'larda mehmet ağar ve korkut eken ile birlikte çalıştığını söyleyen peker, gazeteci kutlu adalı'nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiği, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın kokain işinde olduğu.

Video ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Sedat peker 7'nci videoyu yayımladı. Muğla i̇l emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla. Sedat peker'in merakla beklenen 7. Peker videoda uğur mumcu'nun ölümüyle ilgili olarak da mehmet ağar'ı suçladı.

Sedat Peker'den dördüncü video: Koruma polisimi sen ...
Sedat Peker'den dördüncü video: Koruma polisimi sen ... from s2.dmcdn.net
Organize suç örgütü lideri sedat peker, youtube üzerinden yaptığı yayınlara devam ederek 7'nci videosunu da yayımladı. Muğla i̇l emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla. Peker, süleyman soylu'nun akrabası hakkında iddialarda bulundu. Sedat peker'in merakla beklenen 7. Sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar isimli yedinci videosunun youtube kanalından yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, yayınladığı 7. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya cevap vereceğini videoyu da yayınladı. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı.

Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı.

Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı. Sedat peker 7'nci videoyu yayımladı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. 38 ответов 31 ретвит 203 отметки «нравится». Organize suç örgütü lideri sedat peker youtube'da yayınladığı 7. + organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı. İşte sedat peker youtube 7. Kamuoyunda sedat peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan atilla peker'in muğla'nın fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı. Videosunu nerede çektiği belli oldu. Almanya'ya gitsem diyecekler can dündar orda, bu da onlarla anlaştı, amerika'ya gitsem fetö'yle anlaştı, ulan zaten i̇srail'e gitsem bak gördün mü onu yahudiler @sedat_peker 7.

İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Video ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Kamuoyunda sedat peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan atilla peker'in muğla'nın fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Sedat peker, 1993'te evinin önünde bombalı saldırıda yaşamını yitiren gazeteci uğur mumcu ve 1996'da lefkoşa'da öldürülen gazeteci kutlu adalı'nın cinayetlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve eski mi̇t'çi korkut eken'i işaret etti. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı.

Turkey blocks access to website of mob leader, scandal ...
Turkey blocks access to website of mob leader, scandal ... from ahvalnews.com
Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya cevap vereceğini videoyu da yayınladı. Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır. 38 ответов 31 ретвит 203 отметки «нравится». Sedat peker'in merakla beklenen 7. Videosunu nerede çektiği belli oldu. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Almanya'ya gitsem diyecekler can dündar orda, bu da onlarla anlaştı, amerika'ya gitsem fetö'yle anlaştı, ulan zaten i̇srail'e gitsem bak gördün mü onu yahudiler @sedat_peker 7.

Peker, türkiye'den kendisini yakalamak için birilerinin geldiğini iddia ederek mekan değiştirdiğini açıkladı.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya cevap vereceğini videoyu da yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker youtube'da yayınladığı 7. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Sedat peker uyuşturucu trafiğinde ara durak ülke olarak kullanılan ülkenin dominik değil panama olduğunu söyleyerek yaptığı açıklamanın dil sürçmesinden kaynaklandığını söyledi. Video ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Peker'in kayıt yaptığı yeri değiştirdiği de fark edildi. 38 ответов 31 ретвит 203 отметки «нравится». Bizim tv açıklamada şunu yazdı:sedat peker'i̇n 7. Türkiye'de bilinen siyasetçi ve iş adamlarını hedef alan ve uğur mumcu cinayeti ile ilgili iddialar ileri süren sedat peker'in. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Sedat peker'in bu kez 7. Videosunu nerede çektiği belli oldu.

Posting Komentar

0 Komentar