Advertisement

Fenerbahçe Altay Maçı - Hatay'daki nefes kesen maçı Fenerbahçe kazandı! Altay maça ... / Son dakika | fenerbahçe'de altay bayındır patlaması!

Fenerbahçe Altay Maçı - Hatay'daki nefes kesen maçı Fenerbahçe kazandı! Altay maça ... / Son dakika | fenerbahçe'de altay bayındır patlaması!. Dakikada hatayspor'un sol köşeden kullandığı kornerde kaleci altay bayındır'ın elinden kaçırdığı topa kamara vurdu. Daha sonra fenerbahçe teknik heyeti altay'ı soyunma odasına götürdü. Fenerbahçe ziraat türkiye kupası'nda altay ile karşılaştı. Altay bayındır'ın sahalardan ne kadar uzak kalacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Fenerbahçe'nin genç kalecisi altay, kurtarışlarıyla maça damgasını vurdu.

03.09.1989 | süper lig | 1. Daha sonra fenerbahçe teknik heyeti altay'ı soyunma odasına götürdü. Hafta maçı 03.05.1992, pazar, 15:30 fenerbahçe i̇stanbul, türkiye. Altay ile fenerbahçe bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Son dakika | fenerbahçe'de altay bayındır patlaması!

Kaleci Altay Bayındır Fenerbahçe'de
Kaleci Altay Bayındır Fenerbahçe'de from kulisvar.com
Ayrıca 5 maç özeti izleyebilirsiniz. Altay bayındır, isla, zanka (dk. Fenerbahçe evinde altay'ı ağırlıyor, o zaman için de altay tarihinde kadıköy'de fenerbahçe'yi yenmek gibi bir başarı elde edilmiş. Genç kaleci karacabey maçında kırmızı kart gördü ve gaziantep fk maçı için cezalı duruma düştü. Altay bayındır, fenerbahçe formasıyla 69 maça çıktı. 03.09.1989 | süper lig | 1. Fenerbahçe ziraat türkiye kupası'nda altay ile karşılaştı. Dakikada hatayspor'un sol köşeden kullandığı kornerde kaleci altay bayındır'ın elinden kaçırdığı topa kamara vurdu.

Sizce bu maçı kim kazanır?

Altay bayındır, isla, zanka (dk. 03.09.1989 | süper lig | 1. Fenerbahçe, beşiktaş maçı öncesi rize'ye ne kadar gönderdi. Fenerbahçe ziraat türkiye kupası'nda altay ile karşılaştı. Oyuncunun 12 mayıs haftasına denk gelen ligin son maçı kayserispor deplasmanında tekrar forma giymeyi hedeflediği vurgulanıyor. Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol. Fenerbahçe'nin en istikrarlısı altay bayındır! Altay ile fenerbahçe bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Ayrıca 5 maç özeti izleyebilirsiniz. Altay kaç maç daha fenerbahçe'yi kurtaracak? Genç kaleci karacabey maçında kırmızı kart gördü ve gaziantep fk maçı için cezalı duruma düştü. Hakemin penaltı pozisyonunu tekrar izleyeceğini düşündüğünü vurgulayan altay, açıkçası çok üzüldüğümüz bir maç oldu, 3 puan için buraya gelmiştik. Hafta maçı 03.05.1992, pazar, 15:30 fenerbahçe i̇stanbul, türkiye.

Oyuncunun 12 mayıs haftasına denk gelen ligin son maçı kayserispor deplasmanında tekrar forma giymeyi hedeflediği vurgulanıyor. Daha sonra fenerbahçe teknik heyeti altay'ı soyunma odasına götürdü. Sizce bu maçı kim kazanır? Fenerbahçe'nin genç kalecisi altay bayındır, müsabaka bitiminde trabzonsporlu futbolcu abdülkadir parmak ile tartışma yaşadı. Fenerbahçede kaleci altay bayındır şoku yaşanıyor.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın acı günü! Maç sonu ...
Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın acı günü! Maç sonu ... from idora.gazetevatan.com
Fenerbahçe, beşiktaş maçı öncesi rize'ye ne kadar gönderdi. Fenerbahçe'nin en istikrarlısı altay bayındır! Altay kaç maç daha fenerbahçe'yi kurtaracak? 03.09.1989 | süper lig | 1. Fenerbahçe kalecisi altay bayındır, beşiktaş maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı. Fenerbahçe'nin genç kalecisi altay bayındır, müsabaka bitiminde trabzonsporlu futbolcu abdülkadir parmak ile tartışma yaşadı. Fenerbahçe kulübü, ankaragücü'den altay bayındır'ı kadrosuna kattı. Bu maç öncesi 27.hafta ve trabzonspor ile fenerbahçe'nin puanları eşit.

Bu maç öncesi 27.hafta ve trabzonspor ile fenerbahçe'nin puanları eşit.

Ayrıca 5 maç özeti izleyebilirsiniz. Bu maç öncesi 27.hafta ve trabzonspor ile fenerbahçe'nin puanları eşit. Altay bayındır tüm hafta bu maçı beklemiş sanırım. Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi altay bayındır, denizlispor maçın kalan bölümlerinde harika kurtarışlarına devam eden altay bayındır, 7 kezle süper lig'de en fazla şut kurtardığı maçı oynadı. Fenerbahçe'nin genç kalecisi altay bayındır, müsabaka bitiminde trabzonsporlu futbolcu abdülkadir parmak ile tartışma yaşadı. Fenerbahçe kalecisi altay bayındır, beşiktaş maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı. Altay kaç maç daha fenerbahçe'yi kurtaracak? Fenerbahçe ziraat türkiye kupası'nda altay ile karşılaştı. Hafta maçı 03.05.1992, pazar, 15:30 fenerbahçe i̇stanbul, türkiye. Hakemin penaltı pozisyonunu tekrar izleyeceğini düşündüğünü vurgulayan altay, açıkçası çok üzüldüğümüz bir maç oldu, 3 puan için buraya gelmiştik. Fenerbahçe kalecisi altay bayındır, beşiktaş maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı. Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol. Fenerbahçe'nin genç kalecisi altay, kurtarışlarıyla maça damgasını vurdu.

Ayrıca altay bayındır, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Genç kaleci karacabey maçında kırmızı kart gördü ve gaziantep fk maçı için cezalı duruma düştü. Gaziantep maçı zor geçecek, çalışmalarımızı o doğrultuda yapacağız, inşallah 3 puanla döneceğiz. dedi. Fenerbahçe'nin en istikrarlısı altay bayındır! Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi altay bayındır'ın sakatlandığı ve ameliyat edileceği açıklandı.

Altay Bayındır'dan Galatasaray Fenerbahçe maçı yorumu
Altay Bayındır'dan Galatasaray Fenerbahçe maçı yorumu from cdn.sporx.com
Altay bayındır'ın sahalardan ne kadar uzak kalacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. 03.09.1989 | süper lig | 1. Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol. Fenerbahçe kalecisi altay bayındır, beşiktaş maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı. F.bahçe genç oyuncuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe ziraat türkiye kupası'nda altay ile karşılaştı. Son dakika | fenerbahçe'de altay bayındır patlaması! Fenerbahçe'nin genç kalecisi altay bayındır, müsabaka bitiminde trabzonsporlu futbolcu abdülkadir parmak ile tartışma yaşadı.

Hafta maçı 03.05.1992, pazar, 15:30 fenerbahçe i̇stanbul, türkiye.

Altay bayındır, fenerbahçe formasıyla 69 maça çıktı. Ayrıca 5 maç özeti izleyebilirsiniz. Ayrıca altay bayındır, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Genç kaleci karacabey maçında kırmızı kart gördü ve gaziantep fk maçı için cezalı duruma düştü. 03.09.1989 | süper lig | 1. Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi altay bayındır, denizlispor maçın kalan bölümlerinde harika kurtarışlarına devam eden altay bayındır, 7 kezle süper lig'de en fazla şut kurtardığı maçı oynadı. Fenerbahçe evinde altay'ı ağırlıyor, o zaman için de altay tarihinde kadıköy'de fenerbahçe'yi yenmek gibi bir başarı elde edilmiş. Fenerbahçede kaleci altay bayındır şoku yaşanıyor. Öte yandan yedeklerin baklavasına oynadığı maçı ise antrenör ayhan tumani'nin takımı penaltı atışları sonucunda kazandı. Gaziantep maçı zor geçecek, çalışmalarımızı o doğrultuda yapacağız, inşallah 3 puanla döneceğiz. dedi. Oyuncunun 12 mayıs haftasına denk gelen ligin son maçı kayserispor deplasmanında tekrar forma giymeyi hedeflediği vurgulanıyor. Fenerbahçe'de altay, maç sonunda ağladı! Altay ile fenerbahçe bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Altay bayındır, fenerbahçe formasıyla 69 maça çıktı altay maçı. Fenerbahçe'nin en istikrarlısı altay bayındır!

Posting Komentar

0 Komentar